Mestni trojček

Spoznajte skopuško Veroniko,  telovadca Leona Štuklja in velikega arhitekta Jožeta Plečnika s paketom MESTNI TROJČEK!

Mestni trojček vas bo popeljal skozi tri zelo znana Slovenska mesta; Ljubljana, Kamnik in Novo mesto. Podajte se na mesto pustolovščino, prepleteno z zgodovino, športom in legendami.Skozi prestolnico, znano pod različnimi vzdevki, kot so najlepše mesto na svetu in zelena prestolnica, vas bo popeljal deček iz Ljubljane, ki je bil tudi njen stvaritelj. V objemu Kmaniško – Savinjskih alp vas bo pričakal Kamnik, mesto treh gradov, pestre zgodovine, bogate dediščine, čudovite narave in arhitekture. Sprehodite se skozi čas, v Novemu mestu, ki ni tako novo mesto kot mu veleva ime. Spoznali boste Kandijski most in znanega telovadca. Sprostili se boste ob prekrasni Krki in enostavno uživali v dnevu.

Trip in the Bag je svojevrsten izlet, ki vam bo nedvomno začinil vaš dan. Je mešanica Pravega izleta, lova na zaklad in sobe pobega. Izlet si boste časovno krojili sami, saj ni nikakršnih časovnih omejetiev, prav tako ne potrebujete nobene predhodne rezervacije. Preprosto vzamete svoj Bag in se podate na dogodivščino!

V mestnem trojčku boste prejeli kar tri dogodivščine, Ljubljana, Novo mesto in Kmanik . Dogodivšine so neodvisne ena od druge, tako se lahko odpravite na vse destinacije kadarkoli boste želeli.

PLAČILO MOŽNO TUDI Z NOVIMI TURISTIČNIMI BONI (BON21). PREBERI VEČ TUKAJ.

207.00

Kam vas bo naš nahrbtnik popeljal?

V paketu – mestni trojček, se boste odpravili na kar tri destinacij in sicer v Ljubljano, Kamnik in Novo mesto, ki so povsem neodvisne ena od druge in priporočamo, da za vsako predvidite svoj dan.

 

Zelena prestolnica

Raziskovanje Ljubljane z nahrbtnikom Trip in the Bag je povsem svojevrstna dogodiščina. Mestne ulice boste spoznali skozi zanimivo zgodbo, opremljeno s prekrasnimi ilustracijami. Skrivnosti mesta in bogato zgodovino, pa boste okusili preko zvitih nalog in izzivo, ki jih boste opravili na vsaki izmed lokacij.

Da bi našli zaklad, boste morali obiskati 10 lokacij in opraviti 9 nalog, ki vam dobo ena za drugo podajale nimige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij boste izvedli nekaj zanimivosti in odkrivali skrivnosti Ljubljane. Tudi za kosilo in malico bo čas. Poleg namigov in nalog, boste v ovojnicah našli tudi kupončke, ki vam bodo omogočili različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Ljubljanski zmaj
Kranjska Gora - Zelenci

Mesto treh gradov

Kamnik je malo mestece v objemu Kamniških alp, ki seboj nosi bogato zgodovino. Spoznajte legendo o Skopuški gorifci Veroniki in se priučite veščin kovaštva.

Da bi našli zaklad, boste morali obiskati vrsto lokacij in marsikatero nalogo, ki vam dobo ena za drugo podajale nimige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij boste izvedli nekaj zanimivosti in odkrilivali skrivnosti Kamnika. Tudi za kosilo in malico bo poskrbljeno. Poleg namigov in nalog, boste v ovojnicah našli tudi kupončke, ki vam bodo omogočili različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Potujte skozi čas

Novo mesto še zdaleč ni tako  novo kot veli njegovo ime. Podajte se na dogodivščino in potujte skozi čas. Preko turških uporov, arheoloških najdiš in sodobnih pesnikov boste morda naposled le našli pot do izgubljenega zaklada.

Da bi našli zaklad, boste morali obiskati 9 lokacij in opraviti 8 nalog, ki vam dobo ena za drugo podajale nimige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij boste izvedli nekaj zanimivosti in odkrivali skrivnosti Ljubljane. Tudi za kosilo in malico bo čas. Poleg namigov in nalog, boste v ovojnicah našli tudi kupončke, ki vam bodo omogočili različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Ljubljanski zmaj

Trip in the Bag je idealen izlet za družine z majhnimi otroki in vse tiste, ki uživate ob dobrih zgodbah in imate rabi planine. Naloge so težavnostno primerne tudi za odrasle, še posebej pa bodo v njih uživali otroci med šestim in petnajstim letom. Priporočamo ga tudi parom in skupinam prijateljev, ki so na izletu radi aktivni in se ob poležavanju na plaži ali sedenju v kavarni hitro zdolgočasijo. laughing

Dogodivščina v nahrbtniku, ki vam omogoči popoln družinski izlet!

Mešanica lova na zaklad in sobe pobega na prostem!

Z reševanjem ugank, nalog, s pomočjo orientacije in
sodelovanjem odkrijte prave zaklade Slovenije.

Kaj so Trip in the Bag izleti?
Inovativen način izletov in raziskovanja destinacij ter mest, primerno vsem starostim in idealno za družine z otroki starimi od 5 let dalje. Trip in the Bag izlet najbolje opišemo kot zabavno raziskovanje destinacij, skozi iskanje zaklada ter sobe pobega na prostem. S preprostim nahrbtnikom, boste popestrili družinsko pohajkovanje in izlet spremenili v pravo pustolovščino!
Kaj se skriva v nahrbtniku?
Družina oz. skupina od 1-6 oseb dobi en nahrbtnik, v njem pa boste našli vse potrebno za raziskovanje in odkrivanje zaklada. Navodila za pot, pripomočke za reševanje nalog in ugank, kupončke ugodnosti za lokalne dobrote, malico, kosilo, vstopnine… Vendar pa nahrbtnik ob nakupu prejmete zaklenjen in boste morali vaš ključek najprej poiskati nekje na destinaciji, zato vam čisto vsega ne bomo razkrili!
Zabavno in poučno!
Nahrbtnik vam bo služil kot vaš osebni lokalni vodnik, ob enem pa vam bo ponujal številne izive in naloge, ki jih boste morali opraviti, da boste našli zaklad. Naloge so primerne za vse starosti, pot pa je vedno speljana tako, da boste spoznali vse najpomembnejše znamenitosti izbrane destinacije, se o njih marsikaj naučili in se hkrati zelo zabavali.
Zakaj na izlet s Trip In The Bag?
Trip in the Bag je izlet, ki bo čakal na vas in vas ne bo silil na potepanje v slabem vremenu ali na neprimeren dan. Na izlet se namreč odpravite kadarkoli želite, brez predhodne rezervacije. Nahrbtnik lahko predhodno naročite preko spleta ali pa ga kupite na sami destinaciji in pričnete vašo nepozabno dogodivščino še isti dan.

Zabavno in pustolovsko!

Na zabaven in pustolovski način spoznajte lepote Slovenije, odkrijte pravi zaklad in se zabavajte v objemu narave.

Popolna svoboda!

S Trip in the Bag ste povsem svobodni in sami razpolagate s svojim časom, saj ste sami svoj vodnik.

Individualna doživetja!

Raziskujte z družino ali prijatelji, brez gneče, skupinskih ogledov in priganjanj odkrijte prave zaklade Slovenije.

Oglejte si vašo bodočo dogovivščino!

Naročite vaš nahrbtnik že danes!

207.00

Kategorija:

Vtisi ostalih pustolovcev!

Za Trip in the Bag smo izvedeli na fb-ju, kupili pa smo ga že takoj na začetku počitnic v Juliana turizmu. Dekleti sta nestrpno pričakovali dan, ko se bomo odpravili na dogodivščino. Lov zaklada smo zaradi malo muhastega vremena razdelili na dva dni, na lov smo se odpravili s kolesom in bilo je res odlično,... Top ideja, čeprav Krajsko goro zelo dobro poznamo, smo vsi skupaj zelo uživali. Dogodivščino pa smo že podarili tudi za darilo,... Se veselimo novih krajev.

Andreja

Hoj hoj!

Vsi smo zelo uživali v raziskovanju Kranjske Gore... Dneve doma pa nam je popestril tudi Raziskovalec Jelko... Tako da že kooooomaj čakamo na vaše nove izzive. :)))

 

Zoja, Gaja, Nastja&Denis

S Trip in the Bag smo doživeli super celodnevno dogodivščino in spoznavali znamenitosti Kranjske Gore in njene okolice. Z otroki smo ob iskanju zaklada in reševanju nalog uživali v prelepi naravi. Po celem dnevu pohajkovanja nam je še posebaj prijalo knajpanje utrujenih nog ob jezeru Jasna. Toplo priporočamo vsem, ki želijo dan aktivno preživeti v naravi na zabaven način! 🙂

Špela G.

Pogosto nas vprašate...

Koliko časa traja posamezen izlet?

Izlet časovno ni omejen, saj ste sami svoj vodnik in si dinamiko raziskovanja posamezne destinacije lahko povsem prilagodite. Posamezno destinacijo je z zmernim tempom možno raziskati v 3-4 urah, družine pa si velikokrat vzamejo tudi več časa za vmesne postanke, malice in sproščeno uživanje v naravi. Pri vsaki posamezni destinaciji lahko najdete tudi podrobnejše opise in informacije.

 

Kaj lahko storim, če se na izletu izgubimo?

V nahrbtniku boste našli tudi našo telefonsko številko, ki vam je na voljo kot podpora celoten čas izleta. V primeru, da se izgubite ali v nahrbtniku česa ne najdete (menite, da kaj manjka), nas lahko kontaktirate in vas bomo preko telefona vodili do rešitve.

 

Kaj se zgodi, če so nam izzivi in naloge pretežke?

Poleg vsake naloge, boste vedno našli tudi manjše namige, ki vam bodo olajšali delo. V kolikor vam tudi to ne bo zadoščalo, lahko vedno preberete rešitev, ki se skriva pod “praskanko”.

 

Kako preverim razpoložljivost na destinaciji?

Trip in the Bag ne potrebuje predhodne rezervacije, naročite ga preko naše spletne strani in se nanj odpravite kadarkoli. V primeru nakupa direktno na destinaciji, svetujemo da pred odhodom pokličete na lokalno prodajno mesto, ki je navedeno na naši spletni strani in se prepričate, da je izlet na zalogi.

 

Bili smo že na izletu Trip in the Bag. Ali se vsebina in naloge ponavljajo?

Vsaka destinacija ima svojo zgodbo in tudi svoje naloge, ki se povsem razlikujejo od prejšnje. Zato vam bo vsak naslednji Trip in the Bag še bolj zanimiv, saj se skupaj povezujejo v čudovito pustolovščino in zgodbo, ki jo boste so-ustvarjali z našima junakoma Filipom in Arjo..

 

Ali je potemtakem pomembno, s katero destinacijo pričnem?

Ne, pričnete lahko s katerokoli destinacijo želite, saj je vsaka zase samostojna celota, skupaj pa sestavljajo razburljivo krovno zgodbo, ki jo lahko raziskujete in so-ustvarjate v naključnem vrstnem redu.

 

Za koliko oseb je predviden en nahrbtnik Trip in the Bag?

En nahrbtnik priporočamo za 1-6 oseb, saj boste tako lahko vsi aktivno sodelovali, bili interaktivno vključeni v doživetje in zares uživali na izletu.

 

Ali je cena na osebo ali na skupino/nahrbtnik?

Cena navedena na spletni strani velja za en Trip in the Bag nahrbtnik in eno destinacijo, kar pomeni, da je fiksna cena enaka za vsako destinacijo posebej in je predvidena za do 6 oseb. Vsebina nahrbtnika je na vsaki destinaciji povsem različna.

 

Kaj vsebuje Trip in the Bag nahrbtnik?

Ob nakupu prejmete s ključavnico zaklenjen bombažen Trip in the Bag nahrbtnik, ter uvodno pismo za uspešen pričetek nepozabnega izleta. V nahrbtniku boste našli prav posebno leseno škatlo, v kateri se skrivajo številna pisma z nalogami, lokalnimi zgodbami, zemljevidi, navodili in pripomočki, ki vas bodo popeljali skozi razburljivo dogodivščino. Ker pa želimo, da bo vaš dan zares popoln, smo z domačini in lokalnimi turističnimi vodniki za vas pripravili tudi priporočila in kupone s popusti za lokalno hrano, doživetja, aktivnosti, vstopnine in ostalo kvalitetno ponudbo na posamezni destinaciji.

 

Ali nahrbtnik in vsebino po izletu obdržimo ali moramo vrniti?

Nahrbtnik in vsa vsebina ostaneta vam za spomin na nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

 

Ali so Trip in the Bag doživetja primerna tudi za darilo?

Trip in the Bag izlet je odlično darilo, saj se lahko nanj odpravite kadarkoli želite, v roku enega leta od nakupa.

207.00

Kategorija:

Spoznajte skopuško Veroniko,  telovadca Leona Štuklja in velikega arhitekta Jožeta Plečnika s paketom MESTNI TROJČEK!

Mestni trojček vas bo popeljal skozi tri zelo znana Slovenska mesta; Ljubljana, Kamnik in Novo mesto. Podajte se na mesto pustolovščino, prepleteno z zgodovino, športom in legendami.Skozi prestolnico, znano pod različnimi vzdevki, kot so najlepše mesto na svetu in zelena prestolnica, vas bo popeljal deček iz Ljubljane, ki je bil tudi njen stvaritelj. V objemu Kmaniško – Savinjskih alp vas bo pričakal Kamnik, mesto treh gradov, pestre zgodovine, bogate dediščine, čudovite narave in arhitekture. Sprehodite se skozi čas, v Novemu mestu, ki ni tako novo mesto kot mu veleva ime. Spoznali boste Kandijski most in znanega telovadca. Sprostili se boste ob prekrasni Krki in enostavno uživali v dnevu.

Trip in the Bag je svojevrsten izlet, ki vam bo nedvomno začinil vaš dan. Je mešanica Pravega izleta, lova na zaklad in sobe pobega. Izlet si boste časovno krojili sami, saj ni nikakršnih časovnih omejetiev, prav tako ne potrebujete nobene predhodne rezervacije. Preprosto vzamete svoj Bag in se podate na dogodivščino!

V mestnem trojčku boste prejeli kar tri dogodivščine, Ljubljana, Novo mesto in Kmanik . Dogodivšine so neodvisne ena od druge, tako se lahko odpravite na vse destinacije kadarkoli boste želeli.

PLAČILO MOŽNO TUDI Z NOVIMI TURISTIČNIMI BONI (BON21). PREBERI VEČ TUKAJ.

207.00

Kam vas bo naš nahrbtnik popeljal?

V paketu – mestni trojček, se boste odpravili na kar tri destinacij in sicer v Ljubljano, Kamnik in Novo mesto, ki so povsem neodvisne ena od druge in priporočamo, da za vsako predvidite svoj dan.

 

Zelena prestolnica

Raziskovanje Ljubljane z nahrbtnikom Trip in the Bag je povsem svojevrstna dogodiščina. Mestne ulice boste spoznali skozi zanimivo zgodbo, opremljeno s prekrasnimi ilustracijami. Skrivnosti mesta in bogato zgodovino, pa boste okusili preko zvitih nalog in izzivo, ki jih boste opravili na vsaki izmed lokacij.

Da bi našli zaklad, boste morali obiskati 10 lokacij in opraviti 9 nalog, ki vam dobo ena za drugo podajale nimige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij boste izvedli nekaj zanimivosti in odkrivali skrivnosti Ljubljane. Tudi za kosilo in malico bo čas. Poleg namigov in nalog, boste v ovojnicah našli tudi kupončke, ki vam bodo omogočili različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Ljubljanski zmaj
Kranjska Gora - Zelenci

Mesto treh gradov

Kamnik je malo mestece v objemu Kamniških alp, ki seboj nosi bogato zgodovino. Spoznajte legendo o Skopuški gorifci Veroniki in se priučite veščin kovaštva.

Da bi našli zaklad, boste morali obiskati vrsto lokacij in marsikatero nalogo, ki vam dobo ena za drugo podajale nimige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij boste izvedli nekaj zanimivosti in odkrilivali skrivnosti Kamnika. Tudi za kosilo in malico bo poskrbljeno. Poleg namigov in nalog, boste v ovojnicah našli tudi kupončke, ki vam bodo omogočili različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Potujte skozi čas

Novo mesto še zdaleč ni tako  novo kot veli njegovo ime. Podajte se na dogodivščino in potujte skozi čas. Preko turških uporov, arheoloških najdiš in sodobnih pesnikov boste morda naposled le našli pot do izgubljenega zaklada.

Da bi našli zaklad, boste morali obiskati 9 lokacij in opraviti 8 nalog, ki vam dobo ena za drugo podajale nimige, kako naprej. O vsaki izmed lokacij boste izvedli nekaj zanimivosti in odkrivali skrivnosti Ljubljane. Tudi za kosilo in malico bo čas. Poleg namigov in nalog, boste v ovojnicah našli tudi kupončke, ki vam bodo omogočili različne popuste in posebne Trip in the Bag ponudbe.

Ljubljanski zmaj

Trip in the Bag je idealen izlet za družine z majhnimi otroki in vse tiste, ki uživate ob dobrih zgodbah in imate rabi planine. Naloge so težavnostno primerne tudi za odrasle, še posebej pa bodo v njih uživali otroci med šestim in petnajstim letom. Priporočamo ga tudi parom in skupinam prijateljev, ki so na izletu radi aktivni in se ob poležavanju na plaži ali sedenju v kavarni hitro zdolgočasijo. laughing

Dogodivščina v nahrbtniku, ki vam omogoči popoln družinski izlet!

Mešanica lova na zaklad in sobe pobega na prostem!

Z reševanjem ugank, nalog, s pomočjo orientacije in
sodelovanjem odkrijte prave zaklade Slovenije.

Kaj so Trip in the Bag izleti?
Inovativen način izletov in raziskovanja destinacij ter mest, primerno vsem starostim in idealno za družine z otroki starimi od 5 let dalje. Trip in the Bag izlet najbolje opišemo kot zabavno raziskovanje destinacij, skozi iskanje zaklada ter sobe pobega na prostem. S preprostim nahrbtnikom, boste popestrili družinsko pohajkovanje in izlet spremenili v pravo pustolovščino!
Kaj se skriva v nahrbtniku?
Družina oz. skupina od 1-6 oseb dobi en nahrbtnik, v njem pa boste našli vse potrebno za raziskovanje in odkrivanje zaklada. Navodila za pot, pripomočke za reševanje nalog in ugank, kupončke ugodnosti za lokalne dobrote, malico, kosilo, vstopnine… Vendar pa nahrbtnik ob nakupu prejmete zaklenjen in boste morali vaš ključek najprej poiskati nekje na destinaciji, zato vam čisto vsega ne bomo razkrili!
Zabavno in poučno!
Nahrbtnik vam bo služil kot vaš osebni lokalni vodnik, ob enem pa vam bo ponujal številne izive in naloge, ki jih boste morali opraviti, da boste našli zaklad. Naloge so primerne za vse starosti, pot pa je vedno speljana tako, da boste spoznali vse najpomembnejše znamenitosti izbrane destinacije, se o njih marsikaj naučili in se hkrati zelo zabavali.
Zakaj na izlet s Trip In The Bag?
Trip in the Bag je izlet, ki bo čakal na vas in vas ne bo silil na potepanje v slabem vremenu ali na neprimeren dan. Na izlet se namreč odpravite kadarkoli želite, brez predhodne rezervacije. Nahrbtnik lahko predhodno naročite preko spleta ali pa ga kupite na sami destinaciji in pričnete vašo nepozabno dogodivščino še isti dan.

Zabavno in pustolovsko!

Na zabaven in pustolovski način spoznajte lepote Slovenije, odkrijte pravi zaklad in se zabavajte v objemu narave.

Popolna svoboda!

S Trip in the Bag ste povsem svobodni in sami razpolagate s svojim časom, saj ste sami svoj vodnik.

Individualna doživetja!

Raziskujte z družino ali prijatelji, brez gneče, skupinskih ogledov in priganjanj odkrijte prave zaklade Slovenije.

Oglejte si vašo bodočo dogovivščino!

Naročite vaš nahrbtnik že danes!

207.00

Kategorija:

Vtisi ostalih pustolovcev!

Za Trip in the Bag smo izvedeli na fb-ju, kupili pa smo ga že takoj na začetku počitnic v Juliana turizmu. Dekleti sta nestrpno pričakovali dan, ko se bomo odpravili na dogodivščino. Lov zaklada smo zaradi malo muhastega vremena razdelili na dva dni, na lov smo se odpravili s kolesom in bilo je res odlično,... Top ideja, čeprav Krajsko goro zelo dobro poznamo, smo vsi skupaj zelo uživali. Dogodivščino pa smo že podarili tudi za darilo,... Se veselimo novih krajev.

Andreja

Hoj hoj!

Vsi smo zelo uživali v raziskovanju Kranjske Gore... Dneve doma pa nam je popestril tudi Raziskovalec Jelko... Tako da že kooooomaj čakamo na vaše nove izzive. :)))

 

Zoja, Gaja, Nastja&Denis

S Trip in the Bag smo doživeli super celodnevno dogodivščino in spoznavali znamenitosti Kranjske Gore in njene okolice. Z otroki smo ob iskanju zaklada in reševanju nalog uživali v prelepi naravi. Po celem dnevu pohajkovanja nam je še posebaj prijalo knajpanje utrujenih nog ob jezeru Jasna. Toplo priporočamo vsem, ki želijo dan aktivno preživeti v naravi na zabaven način! 🙂

Špela G.

Pogosto nas vprašate...

Koliko časa traja posamezen izlet?

Izlet časovno ni omejen, saj ste sami svoj vodnik in si dinamiko raziskovanja posamezne destinacije lahko povsem prilagodite. Posamezno destinacijo je z zmernim tempom možno raziskati v 3-4 urah, družine pa si velikokrat vzamejo tudi več časa za vmesne postanke, malice in sproščeno uživanje v naravi. Pri vsaki posamezni destinaciji lahko najdete tudi podrobnejše opise in informacije.

 

Kaj lahko storim, če se na izletu izgubimo?

V nahrbtniku boste našli tudi našo telefonsko številko, ki vam je na voljo kot podpora celoten čas izleta. V primeru, da se izgubite ali v nahrbtniku česa ne najdete (menite, da kaj manjka), nas lahko kontaktirate in vas bomo preko telefona vodili do rešitve.

 

Kaj se zgodi, če so nam izzivi in naloge pretežke?

Poleg vsake naloge, boste vedno našli tudi manjše namige, ki vam bodo olajšali delo. V kolikor vam tudi to ne bo zadoščalo, lahko vedno preberete rešitev, ki se skriva pod “praskanko”.

 

Kako preverim razpoložljivost na destinaciji?

Trip in the Bag ne potrebuje predhodne rezervacije, naročite ga preko naše spletne strani in se nanj odpravite kadarkoli. V primeru nakupa direktno na destinaciji, svetujemo da pred odhodom pokličete na lokalno prodajno mesto, ki je navedeno na naši spletni strani in se prepričate, da je izlet na zalogi.

 

Bili smo že na izletu Trip in the Bag. Ali se vsebina in naloge ponavljajo?

Vsaka destinacija ima svojo zgodbo in tudi svoje naloge, ki se povsem razlikujejo od prejšnje. Zato vam bo vsak naslednji Trip in the Bag še bolj zanimiv, saj se skupaj povezujejo v čudovito pustolovščino in zgodbo, ki jo boste so-ustvarjali z našima junakoma Filipom in Arjo..

 

Ali je potemtakem pomembno, s katero destinacijo pričnem?

Ne, pričnete lahko s katerokoli destinacijo želite, saj je vsaka zase samostojna celota, skupaj pa sestavljajo razburljivo krovno zgodbo, ki jo lahko raziskujete in so-ustvarjate v naključnem vrstnem redu.

 

Za koliko oseb je predviden en nahrbtnik Trip in the Bag?

En nahrbtnik priporočamo za 1-6 oseb, saj boste tako lahko vsi aktivno sodelovali, bili interaktivno vključeni v doživetje in zares uživali na izletu.

 

Ali je cena na osebo ali na skupino/nahrbtnik?

Cena navedena na spletni strani velja za en Trip in the Bag nahrbtnik in eno destinacijo, kar pomeni, da je fiksna cena enaka za vsako destinacijo posebej in je predvidena za do 6 oseb. Vsebina nahrbtnika je na vsaki destinaciji povsem različna.

 

Kaj vsebuje Trip in the Bag nahrbtnik?

Ob nakupu prejmete s ključavnico zaklenjen bombažen Trip in the Bag nahrbtnik, ter uvodno pismo za uspešen pričetek nepozabnega izleta. V nahrbtniku boste našli prav posebno leseno škatlo, v kateri se skrivajo številna pisma z nalogami, lokalnimi zgodbami, zemljevidi, navodili in pripomočki, ki vas bodo popeljali skozi razburljivo dogodivščino. Ker pa želimo, da bo vaš dan zares popoln, smo z domačini in lokalnimi turističnimi vodniki za vas pripravili tudi priporočila in kupone s popusti za lokalno hrano, doživetja, aktivnosti, vstopnine in ostalo kvalitetno ponudbo na posamezni destinaciji.

 

Ali nahrbtnik in vsebino po izletu obdržimo ali moramo vrniti?

Nahrbtnik in vsa vsebina ostaneta vam za spomin na nepozabno dogodivščino z vašimi najdražjimi.

 

Ali so Trip in the Bag doživetja primerna tudi za darilo?

Trip in the Bag izlet je odlično darilo, saj se lahko nanj odpravite kadarkoli želite, v roku enega leta od nakupa.

207.00

Kategorija:
Trip in the Bag

Globart skupina d.o.o.
Jurčkova cesta 133b (head office)
Savska cesta 5 (operating office)
1000 Ljubljana, Slovenia

KONTAKTI

+386 31 445 555

DELOVNI ČAS

}

Pon-pet: 9:00 - 15.00
(ostale ure po predhodnem dogovoru)