team building

Iščete idejo za Team building? Želite svoji ekipi ponuditi nekaj drugačnega, zabavnega, pustolovskega in aktivnega? Trip in the Bag ponuja povsem novo različico izleta, ki pa je veliko več, kot le to. 

Kaj je TITB – Team building in kako poteka?

TITB – Team building lahko najbolje opišemo kot mešanico izleta in lova na zaklad. Za razliko od klasičnega Trip in the Bag izleta, ne boste prejeli celovitih navodil, saj bodo le ta pomankljiva. Z uspešnim reševanjem ugank in nalog, boste morali priti do podatkov, ki vas bodo pripeljali do skupnega cilja in čisto pravega zaklada.  

Komu je namenjen Trip in the Bag – Team Building?

TITB – Team Building je namenjen tako manjšim kot velikim podjetjem, šolam, športnim ekipam, pevskim zborom, gasilskim društom, …. Izvajamo ga lahko na več načinov in sicer za eno ali več skupin znotraj vaše ekipe, ki podobno kot v podjetju, delamo vsak na svojem področju, vendar pa lahko na koncu le skupaj pridemo do končnega cilja in odkrijemo pravi zaklad. Za konec je seveda čas tudi za organizirano druženje s celotnim kolektivom ob odlični večerji, glasbi, … TITB – Team building lahko prilagodimo tudi časovno (poldnevni, celodnevni ali dvo dnevni), zato je odlična ideja za novoletna in zaključna doživetja.

Za povpraševanje in dodatne informacije, nam pišite na [email protected] ali preko telefona na +38640692026.

Trip in the Bag

Globart skupina d.o.o.
Jurčkova cesta 133b (head office)
Savska cesta 5 (operating office)
1000 Ljubljana, Slovenia

KONTAKTI

+386 31 445 555

DELOVNI ČAS

}

Pon-pet: 9:00 - 15.00
(ostale ure po predhodnem dogovoru)