Z veseljem vas obveščamo, da se novi turistični BON21 (100€ za odrasle in 50€ za mladoletne) lahko koristi tudi za nakup naše Trip in the Bag dogodivščine. Bon21 je potrebno vnovčiti do konca leta, Trip in the Bag dogodivščino pa lahko koristite v roku 1 leta od nakupa. Za vas smo pripravili tudi nekaj posebnih paketov, kjer z bonom prejmete našo dogodivščino še ugodneje.

Nekaj splošnih informacij o unovčitvi turističnega BONA 2021

 1. Do bona je upravičena oseba s stalnim prebivališčem v RS na dan 30 .6. 2021.
 2. Odrasla oseba, ki bo v letu 2021 dopolnila 18 let, je upravičena do bona v višini 100 €mladoletna oseba(rojena po letu 2003) pa je upravičena do bona v višini 50 €.
 3. Boni ne obstajajo v fizični obliki, temveč so evidentirani kot dobroimetje upravičenca v informacijskem sistemu FURS (eDavki), kjer je mogoče tudi spremljati stanje svojega bona.
 4. Novi BON21 se lahko unovči tudi Trip in the Bag doživetja, velika prednost pa je, da bo vaš bon izkoriščen že ob nakupu, nato pa se lahko na naše doživetje odpravite kadar želite v roku enega leta od prejema našega Bag-a.
 5. Boni se lahko unovčujejo v poljubnih zneskih, predlagamo pa, da jih unovčite v celoti za naše edinstvene pakete, s čimer dodatno prihranite, saj smo jih pripravili izključno za nakupe z boni 2021.
 6. Bone je možno unovčiti od 16. 7. 2021 do 31. 12. 2021.Če upravičenec bona ne izkoristi do  12. 2021, bon zapade in ga ne more unovčiti kasneje.
 7. Bon za mladoletnega upravičenca unovčijo zanj starši zakoniti skrbniki ali druga oseba, h kateri je mladoletni upravičenec z odločbo pristojnega organa zaupan v varstvo in vzgojo in za mladoletnega upravičenca dejansko skrbi (npr. rejnik).
 8. Bon je prenosljiv med sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena(stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), med zakonci in zunajzakonskimi partnerji, med partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, med otroci in njihovimi zakonskimi zastopniki, če to niso starši. V skladu z zakonom prenos med brati in sestrami ni mogoč. 
 9. Bon je mogoče prenesti le enkrat, in sicer v celotni vrednosti bona.Če je upravičenec bon že delno koristil, bona v preostali vrednosti ni mogoče prenesti.Še več informacij lahko najdete na naslednji povezavi tukaj.

Kako unovčiti turistični bon 2021 (BON21)?

Prosimo vas, da nas o tem predhodno obvestite in predhodno izpolnite obrazce, ki jih najdete na spodnjih povezavah (Potrditev unovčitve bona, Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona, Izjava o prenosu bona) ter nam jih skupaj s fotokopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica ali potni list) pošljete na mail [email protected] . V primeru dostave paketa na navedeni naslov z dostavno službo, se dodatno plača strošek poštnine po povzetju, v višini 4,99 €. V primeru osebnega prevzema v poslovalnici, na Savski cesti 5, v Ljubljani, tega stroška ni.

 • Potrditev unovčitve bona

  Posredujte nam predhodno izpolnjen obrazec, ki ga najdete na spodnji povezavi. Priložite tudi osebne dokumente vseh, ki bodo koristili bon ob nakupu.

OBRAZEC NAJDETE NA POVEZAVI: Potrditev unovčitve bona =>

 • Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona

  Če bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, posredujte tudi izpolnjeno spodnjo izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona.

OBRAZEC NAJDETE NA POVEZAVI: Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona =>

 • Izjava o prenosu bona (npr. babica podari bon vnuku)

  V primeru koriščenja bona družinskega člana priložite izpolnjeno izjavo na spodnji povezavi. Koriščenje takega bona je možno 1x v celoti. Delno koriščenje ni možno.

OBRAZEC NAJDETE NA POVEZAVI: Izjava o prenosu bona =>

 

 

Trip in the Bag

Globart skupina d.o.o.
Jurčkova cesta 133b (head office)
Savska cesta 5 (operating office)
1000 Ljubljana, Slovenia

KONTAKTI

+386 31 445 555

DELOVNI ČAS

}

Pon-pet: 9:00 - 15.00
(ostale ure po predhodnem dogovoru)