O NAS

Trip in the Bag je blagovna znamka podjetja Globart Skupina d.o.o., ki ga je ustanovil Samo Perko leta 2012.

Globart je turistična agencija, specializirana za glasbena, kulturna in umetniška potovanja. Do danes smo obiskali več kot 100 koncertov z več kot 5000 potniki.

Leta 2017 je Globart razširil svojo ekipo in pričel z delom na projektih takoimenovanega »in comming« turizma.

Želeli smo se osredotočiti  predvsem na manjše, zasebne skupine. Razvili smo način potovanja, ki izlet naredi vznemirljivejši in kar je najpomembnejše – cenovno dostopen za vse. Zasebne ture so večino časa precej drage, cena in izvedba potovanja pa sta pogosto odvisni od števila potnikov. Pri potovanjih tipa Trip in the Bag, cena in izvedba izleta nista pogojeni z številom udeležencev.

V letu 2018 se je ekipi pridružil tudi Jan, Samov dolgoletni prijatelj. Spoznala sta se, ko sta v študentskih letih delala kot turistična vodnika. Njune izkušnje v turizmu so jim pomagale, da sta se domislila, kako lahko vsaka skupina ali posameznik potuje sam brez turističnega vodiča, hkrati pa še vedno pridobi vse znanje, najboljšo lokalno izkušnjo in najboljše cene za preverjene vstopnine, obroke, pijačo itd.

 Po slabem letu razvoja, testiranja in izboljšanja je naš prvi izdelek ugledal dnevno svetlobo: Trip in the Bag – Božična Ljubljana. In ostalo je zgodovina.

EKIPA

 Samo Perko

Samo Perko

(Direktor)

Samo je združil svojo ljubezen do glasbe in potovanja. Praktično brez izkušenj s področja podjetništva, je ustanovil svoje prvo podjetje, turitično agencijo GlobartGO! in se tako podal na samostojno podjetno pot. Sedaj, 7 let kasneje, je lastnik dveh podjetij ter ima 30 zaposlenih.

 Jan Tomažič

Jan Tomažič

(Vodja blagovne znamek Trip in the Bag)

Jan in Samo sta se spoznala ze v studentskih letih, ko sta skupaj delala kot turistična vodnika. Njuna pot se je ponovno srečala po skoraj desetih letih, saj sta oba želela narediti nekaj novega na področju potovanj za turiste v Sloveniji. Po nekaj prijateljskih sestankih, sta skupaj prišla do ideje o samo-vodenih izletih, Trip in the Bag!  

 Anja Baš

Anja Baš

(Marketing&PR)

Spretna v ustvarjanju vsebin, trženju in upravljanju družabnih medijev. Kot velika ljubiteljica potovanj se je Anja takoj pokazala za odlično izbiro za vodenje socialnih omrežij in marketing pri projektu TITB. Anja je tudi glasbenica, blogerka in govornica, ki obozuje vse kar je digitalno, sveže in vznemirljivo.

 

Trip in the Bag

Globart skupina d.o.o.
Jurčkova cesta 133b (head office)
Savska cesta 5 (operating office)
1000 Ljubljana, Slovenia

KONTAKTI

+386 31 445 555

DELOVNI ČAS

}

Pon-ned: 9:00 - 18.00